-
-
418 m
355 m
0
1,2
2,5
4,97 km

Visualizzato 464 volte, scaricato 22 volte

vicino a Sant Feliu del Racó, Catalunya (España)

[CA]
Punt d’inici: Àrea d’esplai de les Arenes.

Poc després d'iniciar el recorregut, un petit corriol s'enfila cap a una barraca i, més amunt trobem les runes d'un mas de l'època de màxima esplendor de les vinyes (XVIII o XIX). Torneu al camí i arribareu a la font de la Boixa. Seguidament la pista asfaltada us enfilarà fins a les cases de les Arenes, on podreu observar ornamentacions modernistes en alguns dels edificis.

Després de travessar el riu Ripoll, trobarem l'ermita de la Mare de Déu de les Arenes, documentada ja al segle XII, que conserva algun detall arquitectònic d'època romànica: una finestra rodona i la porta tapiada de la cara sud.

Finalment passarem a prop de dues masies, la de l'Illa i la del Sabater Vell.

[ES]

Punto de inicio: Área de Recreo de les Arenes.

Poco después de iniciar el recorrido un pequeño arroyo se dirige a una barraca y más arriba las ruinas de una masia de la época de máximo esplendor de las viñas (XVIII o XIX). Volved al camino y llegaréis a la fuente Boixa. Seguidamente la pista asfaltada os conducirá hasta las casas de las Arenes, donde podréis observar ornamentaciones modernistas en algunos de los edificios.

Después de cruzar el Ripoll, encontraremos la ermita de la Mare de Déu de les Arenes, documentada ya en el siglo XII. La ermita conserva algún detalle arquitectónico de época románica: una ventana redonda y la puerta tapiada de la cara sur.

Finalmente pasaremos cerca de dos masias, la de la Illa y la del Sabater Vell.
Sito religioso

L'ermita de les Arenes

Waypoint

Les Arenes

Picnic

Àrea d'esplai de les Arenes

1 commento

  • Foto di ajvk

    ajvk 29-mar-2021

    Ho seguito questo percorso  verificato  Vedi altro

    Facil de seguir, per gent no acostumada a caminar

Puoi o a questo percorso