-
-
728 m
503 m
0
1,6
3,2
6,49 km

Visualizzato 512 volte, scaricato 27 volte

vicino a Sant Llorenç Savall, Catalunya (España)

[CA]

Excursió per una de les valls del Parc amb més patrimoni històric. Passarem per recs i rescloses: el recurs per aprofitar l’aigua de la riera. Podrem visitar el castell de Pera i, si continuem un bon tros, arribar al sepulcre megalític de Roca Sareny. No us perdeu la visita del Marquet de les Roques, edifici reformat a cavall dels segles XIX i XX amb un caràcter ja modernista. I encara podreu veure un forn de pega, dels pocs que queden sencers.

Enllaçant amb el GR 5, més avall del mas de la Roca, podeu arribar a la Torrota de la Roca, edifici entre torre de vigilància i mas fortificat datat possiblement del s. X. A la Roca, a més, podeu veure un forn d’obra.

Una visita ben completa a través de vestigis de diferents èpoques, per gaudir del paisatge i la història.

[ES]

Excursión por uno de los valles del Parque con más patrimonio histórico. Pasaremos por canales y esclusas: el recurso para aprovechar el agua del arroyo. Podremos visitar el castillo de Pera y, si continuamos un buen trecho, llegar al sepulcro megalítico de Roca Sareny. No se pierdan la visita del Marquet de las Rocas, edificio reformado entre los siglos XIX y XX con un carácter ya modernista. Y todavía puede ver un horno de pega, de los pocos que quedan enteros.

Enlazando con el GR 5, más abajo de la casa de la Roca, puede llegar a la Torrota de la Roca, edificio entre torre de vigilancia y mas fortificado datado posiblemente del s. X. En la Roca, además, puede ver un horno de obra.

Una visita muy completa a través de restos de diferentes épocas, para disfrutar del paisaje y la historia.
Castello

Castell de Pera

Monumento

Forn de pega

Punto informativo

Punt d'Informació al Marquet de les Roques

Commenti

    Puoi o a questo percorso