-
-
239 m
109 m
0
2,7
5,5
10,92 km

Visto 5 volte, scaricato 1 volte

vicino Landsrade, Limburg (Nederland)

Wandeling vanaf vakantiepark Landsrade. Vanaf het park ga je links en dan als weg naar rechts gaat duik je links het bos in. Vanaf daar gaat het even op en af. (Vandaag was het droog en hierdoor goed te doen, als het regent of nattig is, dan is het handig om goede schoenen aan te doen).
Als je het bos uit komt loop je langs een camping (linkerhand). Daar ga je rechts (1e waypoint) naar beneden. Als je deze weg volgt kan het zijn dat er een tractor langs komt (zoals bij mij het geval was) dan moet je echt even de berm in.
Vervolgens einde weg links en dan met de weg mee lopen (rechts bocht aanhouden).
Daarna ga je bij "Restaurant Herberg Hotel & Appartementen de Smidse" links de molenweg in. Aan het einde ga je rechts en krijg je echt even een saai stukje (langs de weg)
Na ongeveer 10 minuten lopen ga je links richting "Broek"... hier moet je even opletten en rechts een smal paadje in. Hier kom je na paar meter een hekje tegen waar een markering staat van Natuurmonumenten. Als je door dit hekje gaat loop je vervolgens door de weilanden richting "Schweiberg" Hierna loop je door de bossen terug naar Landsrade.
Echter zit hier nog wel een flinke klim in wat zo aan het einde van de route nog wel een pittig ding is.

Succes als je deze route gaat wandelen en laat weten wat je er van vond.
fotografia

uitzicht vanaf het hoogste punt.

Linksachter is de camping. Vanaf hier gaat er een pad naar beneden die je helemaal moet volgen.
fotografia

Foto

fotografia

Foto

fotografia

Foto

Commenti

    You can or this trail