-
-
353 m
306 m
0
4,0
8,1
16,11 km

Visto 2156 volte, scaricato 33 volte

vicino Issendolus, Midi-Pyrénées (France)

We zijn aangekomen in het kleine dorpje Issendolus alwaar wij een wandeling door de landerijen op de causse zullen gaan maken. Issendolus is een klein dorpje in het noorden van het departement Lot 7 km ten zuidoosten van Gramat. Issendolus maakt deel uit van het Parc Naturel Regional du Quercy. Issendolus, een klein plaatsje op de hoog gelegen causses ten zuiden van Gramat. Causse de Gramat is één van de Causses du Quercy gelegen bij Cajarc in Quercy in het departement Lot in Frankrijk. In de noordelijke helft van de Causses de Gramat zijn de canyons van de Ouysse en Alzou. In het zuidelijke deel is het ravijn van de rivier de Célé. Een mooie wandeling door een liefelijk landschap. De kans is groot dat u tijdens de tocht veel dieren tegenkomt op dit parcours.

Issendolus, une petite ville sur les causses de Gramat élevés au sud. Causse de Gramat est l'un des Causses du Quercy situé à Cajarc dans le Quercy dans le Lot en France. Dans la moitié nord du Causse de Gramat les canyons de l'Ouysse et de l'Alzou. Dans la partie sud se trouve la gorge de la rivière Célé. Frankrijkinbeeld.com est une belle promenade à travers la belle campagne.
Info:http://www.tourisme-lot.com/fr/114/13/0/ITIMIP046FS00029/sit/detail/Randonnees-Pedestre/balades-et-randonnees/Circuit-la-Randonnee-du-Causse-/ISSENDOLUS/
photoshoot randonnée: http://www.frankrijkinbeeld.nl/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=226&Itemid=158

View more external

Waypoint

Anciene Mine

Waypoint

Camping Le Teulliere

Waypoint

Cazal

Waypoint

Dolmen

Waypoint

Gary

Waypoint

Gruffiel

Waypoint

Lacarral

Waypoint

Le Breil

Waypoint

Les Causses

Waypoint

Les Souc

Waypoint

Les Vignes

Waypoint

l'Hopital Beaulieu

Waypoint

Loubau

Waypoint

Marche

Waypoint

Mas d'Atgié

Waypoint

Pech Redon (333 Mtr.)

Waypoint

St. Chignes

Waypoint

Start / Finsh Issendolus

Commenti

    You can or this trail