Tempo in movimento  2 ore 57 minuti

Tempo  4 ore 20 minuti

Coordinate 2440

Caricato 5 dicembre 2017

Registrato dicembre 2017

-
-
334 m
188 m
0
3,5
7,0
13,95 km

Visualizzato 212 volte, scaricato 3 volte

vicino a la Garriga, Catalunya (España)

Des de l’estació del tren, baixant pel Passeig, fins sortir del poble, per Can Nualar, fotografiem una gran alzina del costat del parc infantil, El Moli de Can Tarrés, travesem la carretera per passar pel costat de la ermita de SantaMaria del Cami, avui, completament vallada.
Caminant pel Camí del Congost, passem pel costat del riu, i mes endavant el travesem per un curiós pont consistent en uns palets pintats sobre els rocs de la passera, anem en direcció al Camp d’aviació, deixant el Tagamanent a la dreta però ben visible presidint la contrada, als costats camps de conreu.
Passem per davant d’una masia fortificada, Can Rosanes, avui dia un Restaurant darrerament, l’espai pel bestiar, s’ha convertit en Pitch and Putt annex al Golf de la Garriga”, La casa, te però tota una historia.

Seguim, en direcció a Aeròdrom, de desprès d’aturar-nos als plafons explicatius, no seguim el perímetre del camp, i continuem el nostre recorregut d’avui, per a veure el búnquer antiaeri, es del tipus segons el cartell de galerías, en forma de Z, amb coberta de camuflatge, en forma de cabana de pedra. També es pot visitar, en determinats dies, a l’igual que el refugi antiaeri que hi ha al costat de l’estació de tren.
Seguim el nostre camí, per aquesta plana entre conreus, un bon tram de calçots, cases de pagès en funcionament i industrial, fins arribar a la llera del Congost, busquem un espai per travessar-lo, però, aquí, les pedres estan molt allunyades, seguim per la vora de la llera fins a trobar el pont de la carretera, a Llerona, travesem i un cop a l’altre costat, ens enfilem una mica per un corriol just a l’esquerra, que ens puja fins les cases d’una urbanització.
Seguim caminant per pista en tot moment, cosa que fa molt fàcil caminar, anem seguint el trac, , passem pel costat del roure can Grau Gros, la pista passa a la vora del Corro d’Amunt, seguint un tram del GR.
Enfilem un tram de camí asfaltat a l’esquerra, que ens porta a la entrada de Can Centelles, continuem una mica mes amunt, per anar a agafar el camí de la carena, que ja ens retorna a La Garriga, entrant pel bosc de Malhivern, i pel costat de la via, arribem de nou a l’estacio, tancant la circular .
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Commenti

    Puoi o a questo percorso