Scarica

Distanza

11,22 km

Dislivello positivo

659 m

Difficoltà tecnica

Difficile

Dislivello negativo

659 m

Altitudine massima

789 m

Trailrank

58

Altitudine minima

335 m

Tipo di percorso

Anello

Tempo

3 ore 53 minuti

Coordinate

1448

Caricato

18 agosto 2014

Registrato

agosto 2014
Lascia il primo applauso
Condividi
-
-
789 m
335 m
11,22 km

Visualizzato 952 volte, scaricato 23 volte

vicino a El Perelló, Catalunya (España)

Les dificultats estan basades en la meva capacitat, jo només camino i la meva jornada ideal son uns 30km en pla o uns 20km amb uns desnivells d’uns 1.200positius)

OBSERVACIÓ IMPORTANT: Tota la baixada (3km aprox) transcorre per camí de matolls (matorrales) els quals punxen molt, a mi m’han quedat les cames molt molt rascades. Es molt aconsellable portar pantalons llargs o algo per evitar les rascades.
Resum: Comencem per la carretera fins wp1, seguim per camí, fins wp3 on podem continuar per gr o agafar un trencall per veure unes pintures rupestres i unes coves, després igualment seguirem per el Gr fins dalt el coll, allí el deixarem per anar a fer cim i tornarem, anirem per la carena passant per 2 cims més, després de l’últim cim be una baixada marcada amb punt grocs, el camí a trams es difumina i transcorre per matolls (matorrales) els quals punxen molt. Un cop baix, en pocs minuts arribem al punt de sortida.
Detallat:
Aparco el cotxe al costat de la carretera prop del mas del Candieto, comencem a caminar per la carretera per on hem vingut fins al Wp1 on agafarem una pista que ens dura fins a la caseta del Gos (Wp2) allí just passar la caseta trobarem unes fites i seguirem el sender, que ens portar a un aparcament on trobarem el Gr (wp3) tenim l’opció fàcil d’anar per el Gr o desviar-nos per la dreta i veure una zona amb unes pintures rupestres i unes coves, jo he optat per això, crec q no ens desviem més de 300mt, un cop retrobat el Gr el seguim fins arribar al Coll on veurem a la dreta el Morral de Cabrafeixet, anirem per cap allí seguint les fites. No te cap complicació.
Un cop en el cim (el meu 56) tindrem unes vistes espectaculars, en part al delta i en part a altres cims que hem fet o farem per els voltants, també veurem perfectament el camí per on continuarem fent tota la carena del “circ”.
Lo dit, tornem enrere fins al coll i continuem fins la punta de la Buinaca, en aquest punt jo opto per tornar una mica enrere i seguir per el Gr, crec que també es podria seguir recte però no ho he vist clar.
Després anem seguint fins al Wp5, aquí el tram és una mica confús, un cop arribem a la pedrera, hem de pujar recte cap a dalt, el camí esta completament difuminat però no te cap secret, anar pujant recte i de tant en tant veiem alguna senyal de gr que ens dona confiança, arribem dalt i seguim per la carena, en el WP6 deixem el gr el qual tornarem a trobar a dalt la mola de la Buinaca, COMPTE el gr el trobem en sentit contrari (dona volta per arribar al cim), nosaltres continuarem cap a baix i als pocs metres deixarem el gr i seguirem uns punts grocs.
LA BAIXADA!!! La baixada és amb poca pendent però complicadeta, el camí es difumina molt sovint tot i que hi ha fites i punts pintats en groc, però el pitjo son els matolls, estan en tota la baixada i rasquen moltíssim, ho havia llegit en algun comentari al buscar el track, però realment és molt pitjor del que pensava, m’han quedat les cames completament vermelles i molt dolorides.
A mitja baixada trobem una roca foradada també amb unes bones vistes. A baix de tot ja arribem a una especia de mas, que és el punt on s’acaba la tortura per les cames, poc després trobarem la carretera, passarem per davant la bassa de les Collades i tot seguit arribarem al cotxe.

Vedi altro external

Waypoint

Bassa Collada

Bassa Collada 17-4-13
Intersezione

C56 WP1

Bif Pista 17-4-13
Waypoint

C56 WP2

Caseta del Gos 17-4-13
Parcheggio

C56 WP3 PK

Waypoint

C56 WP4 GR

Rischio

C56 WP5

Waypoint

C56 WP6

Waypoint

C56 WP7 Foradada

Foradada 17-4-13
Waypoint

C56 WP8

Mas 17-4-13
Waypoint

Cova Mallada

Cova Mallada 17-4-13
Vetta

Mola de la Buinaca

Mola de la Boniaca 17-4-13
Vetta

Morral de Cabrafeixet.

Morral de Cabrafeixet 17-4-13
Waypoint

Pintures

Pintures 17-4-13
Waypoint

Punta de la Buinaca

Punta Boinaca 17-4-13

Commenti

    Puoi o a questo percorso