-
-
43 m
-14 m
0
15
29
58,17 km

Visualizzato 47 volte, scaricato 9 volte

vicino a Zuidlaren, Drenthe (Nederland)

Pieterpad, etappes 4, 5 & 6. Vanuit Zuidlaren etappes 4 en 5 achtereen gelopen over een afstand van 35,5 km door een prachtig natuurgebied, Geen geluid van verkeer oid en absoluut geen drukte, alleen RUST. Overnachting in Schoonloo in Deloohoeve. Prima slaapplaats, fantastische ontvangst en verzorging. Kamer basic maar netjes, schoon en goed bed. Ontbijt eenvoudig maar prima kwaliteit. Gegeten bij Restaurant Hegeman (aan de overzijde). Pima menu en erg gezellig met de locals. Dag 2 (etappe 6) wederom door een prachtig natuurgebied en de finishplaats 'Sleen' is een plaatje. Wat is Drenthe toch een rijk land. Een kopje koffie met gebak gedaan in 'de Deel' fantastisch, koffie geserveerd met een Sleens likeurtje, slagroom en koeksamen met een MonChou gebakje op een heel aparte wijze geserveerd in een glas. Is zeker een aanbeveling.
De etappes brengen het totaal nu op bijna 112,5km vanaf Pieterburen.

Commenti

    Puoi o a questo percorso