• Foto di Rondje Grevelingen 83 km
  • Foto di Rondje Grevelingen 83 km
  • Foto di Rondje Grevelingen 83 km
  • Foto di Rondje Grevelingen 83 km

Tempo  4 ore 49 minuti

Coordinate 1176

Caricato 17 maggio 2010

Recorded maggio 2010

-
-
16 m
-4 m
0
21
42
83,02 km

Visto 3690 volte, scaricato 35 volte

vicino Scharendijke, Zeeland (Nederland)

Rondje geschikt voor de racefiets rondom het Grevelingenmeer met afwisselend parcours van dijken, duinen, meer, zee, slikken en polders. Start bij Port Zelande, maar andere startpunten zijn ook geschikt. Kleine stukjes schelpenpad (fietspad) in de route (zie waypoints) zijn goed te doen.
mountain bike

Kwade Hoek schelpenpad

Vanaf hier 3.8 km schelpenpad tot aan de duinen van Ouddorp. Je kunt iets omfietsen over asfalt via Oostdijk, Hofdijksweg en Oosterweg, maar je mist dan wel een mooi fietspad door de duinen.
ciclismo

Omleiding fietspad

Hier was het fietspad afgezet en ging de route een stukje over een net nieuw geasfalteerd terrein. Is onduidelijk hoe dit er straks uit komt te zien.
mountain bike

Schelpenpad 0.4 km

Klein stukje schelpenpad over de dijk bij de jachthaven van Scharendijke. Je kunt omrijden door bebouwde kom Scharendijke, maar het is maar een klein stukje.
mountain bike

Schelpenpad 1.4 km

Klein stukje schelpenpad bij de slikken van Flakkee. De rest van het fietspad is van betonblokken. Zonde om het asfalt via Westdijk, Zeedijk en Maanezeesegorsdijk te kiezen: dan mis je de slikken van Flakkee in zijn geheel.
mountain bike

Schelpenpad 2.4 km

Stuk schelpenfietspad over de dijk tussen den Osse en Brouwershaven. Er is een route over asfalt via de Schouwsedijk, maar dan mis je wel het prachtige uitzicht vanaf de dijk over het Grevelingenmeer.

Commenti

    You can or this trail