Coordinate 248

Caricato 30 gennaio 2013

Recorded gennaio 2013

-
-
2.059 m
1.009 m
0
3,4
6,8
13,55 km

Visto 3322 volte, scaricato 12 volte

vicino Rocca Pietore, Veneto (Italia)

Click for all COLVBB road climbs
Click for all WCRVBB saddlebag routes
>>>Next Route>>>

COLVBB-09-DOLOMITES-PASSO FEDAIA MARMOLATA (des de Caprile) 2057 m

LENGTH: 14,1 km    START: 998 m    END: 2057 m   TOTAL:  1059 m  AVG: 7,5%

El passo Fedaia, en el cor dels Dolomites, és un coll molt complicat quan es puja desde Caprile i un dels més terribles del Giro d'Itàlia. Són14 quilòmetres de duresa bastant irregular. Té parts molt diferenciades. Després de Caprile i Saviner, venen uns quilòmetres amb pendents del 5 i 6%, fins que s'arriba a la localitat de Rocca Pietore. Llavors suavitza durant tres quilòmetres. Després de rampes que arriben fins al 8% ve inclús un tram de descens, però és a partir del 8 i 9, que la pendent puja al 9 per passar llavors a la llarga recta interminable amb pendents mitjes del 12%. Fins que no arriba el tram de corbes, es fa molt difícil de superar. A partir de les corbes baixa una mica el pendent, però rarament baixa de pendents mitjes del 10%. Es per això que arribar fins a dalt del coll es fa dur sobretot si s'ha tingut problemes a la llarga recta, que aconsellem agafar en calma. A dalt, trobem el llac i unes magnífiques vistes sobre la Marmolata i la seva gran glacera.

El paso Fedaia, en el corazón de los Dolomitas, es un puerto muy complicado cuando se sube desde Caprile y uno de los más terribles del Giro de Italia. Són14 kilómetros de dureza bastante irregular. Tiene partes muy diferenciadas. Después de Caprile y Saviner, vienen unos kilómetros con pendientes del 5 y 6%, hasta llegar a la localidad de Rocca piadoso. Entonces suaviza durante tres kilómetros. Después de rampas que llegan hasta el 8% viene incluso un tramo de descenso, pero es a partir del kilómetro 8 y 9, que la pendiente asciende al 9% sostenido para pasar entonces a la larga recta interminable con pendientes medias del 12%. Hasta que no llega el tramo de curvas, se hace muy difícil de superar. A partir de las curvas baja un poco la pendiente, pero raramente baja de pendientes medias del 10%. Es por ello que llegar hasta arriba del puerto se hace duro sobre todo si ha tenido problemas a la larga recta, que aconsejamos tomar en calma. Arriba, encontramos el lago y unas magníficas vistas sobre la Marmolata y su gran glaciar.

DESCRIPTION:

Passo Fedaia, in the heart of the Dolomites, is a very complicated port if you start it from Caprile and one of the most terrible of the Giro d'Italia. They are 14 kilometers with hardness quite irregular. It has different parts. After Caprile and Savino, you have a few kilometers with slopes of 5 and 6%, until it reaches the town of Rocca Pietore. Then smoothed over three kilometers. After, ramps lead up to 8% decline and then a bit lower, but after kilometer 8 and 9, the slope rises to 9% and then starts the endless straight through outstanding of 12% percentage. Until you reach the section of curves, it becomes very hard to beat. From the curves slope down a bit, but rarely lower slopes average 10%. That is why the climb to our port gets hard especially if you have had problems in the long straight, that we recommend taking in stride. Above, there is the lake and magnificent views of the glacier and its great Marmolata.

Podeu contactar amb vicens.borrell@gmail.com per a més informació.
You can contact vicens.borrell@gmail.com for further information.

You can find the world cycling routes of the WCRVBB project clicking here to access.

You can click over this other project bike routes or search the tags in google.
- WCRVBB, for cyclotourist routes with saddlebags around the world.
- DCRVBB, for one day routes around Europe.
- KCRVBB, for one day routes with kids around Europe.
- COLVBB, for climbings of Tour de France, Vuelta a Espanya, Giro di Italia, ...
- BCNVBB, for one day routes around Barcelona.
- RBTTCASSA, for MTB routes around Cassa de la Selva (Girona).

Have a nice trip!

View more external

COLVBB-09-DOLOMITES-PASSO FEDAIA MARMOLATA 2057 m

Commenti

    You can or this trail