-
-
75 m
8 m
0
2,0
4,1
8,15 km

Visualizzato 40 volte, scaricato 0 volte

vicino a Calella, Catalunya (España)

(CA)

Des del pàrquing de la Roca Grossa sortim a la carretera N-II i girem a l’esquerra, vigilant amb els vehicles que circulen en ambdós sentits. Avancem per l’ample voral fins a la rotonda d’entrada a Calella i seguim recte vers el carrer Puig de Popa. Al primer carreró, girem a la dreta i baixem per Rierany Valldenguli, passant per un primer pas subterrani i seguint avall fins a un segon pas subterrani, aquest reservat només a vianants i ciclistes. Sortim així a l’agradable passeig marítim de Calella, amb els amples sorrals de les platges de Garbí i de Calella, que tenim a la nostra dreta.
Passat el pont de la Riera, construcció monumental que salva la riera del Capaspre, de seguida entrem al passeig de Manuel Puigvert. Seguim l’ample passeig amb quatre línies de plataners que ens fan ombra a l’estiui, passat el cementiri i el club nàutic, girem a l’esquerra i abandonem la costa per sota de la via del tren. Seguim a l’esquerra el carrer Anselm Clavé i a la dreta carrer Cervantes fins a la plaça Catalunya. Continuem pel carrer Bruguera, girem a l’esquerra per Costa Fornaguera i a la dreta per Bisbe Sivilla. Sortim a la plaça de l’Ajuntament, girem a l’esquerra pel carrer Bartrina, a l’esquerra pel carrer Jovara (capella de Sant Quirze i Santa Júlia) i a l’esquerra pel carrer Romaní. Arribem a la plaça de l’Església, agafem Bisbe Sivilla, creuem la plaça de l’Ajuntament i la plaça Pekinaire, girem a la dreta pel carrer Barcelona, a la dreta per riera Capaspre i continuem recte fins a una rotonda. Agafem la N-II a l’esquerra en direcció a Barcelona. Uns 300 m més endavant, després de la següent rotonda, agafem una desviació a la dreta que puja fins a una cruïlla de camins i continua fins a l’entrada del far de Calella, que recomanem visitar.
Des del far desfem el camí fins a la cruïlla de camins i ara ens dirigim cap a la dreta. Descartem el camí que puja a les Torretes i seguim un carreró que més endavant es transforma en un pont de fusta que salva la carretera N-II. Podem baixar del pont per un pas habilitat per a ciclistes. De seguida arribem al mirador de la platja de la Roca Grossa, amb vistes a aquesta formació singular que és un dels emblemes dels calellencs.

Des d’aquest punt, creuem la N-II i arribem al Càmping Roca Grossa.

(ES)

Desde el parquing de la Roca Grossa salimos a la carretera N-II y giramos a la izquierda, vigilando con los vehículos que circulan en ambos sentidos. Avanzamos por el ancho arcén hasta la rotonda de entrada a Calella y seguimos recto hacia la calle Puig de Popa. En el primer callejón, giramos a la derecha y bajamos por Rierany Valldenguli, pasando por un primer paso subterráneo y siguiendo abajo hasta un segundo paso subterráneo, este reservado sólo a peatones y ciclistas. Salimos así al agradable paseo marítimo de Calella, con los anchos arenales de las playas de Garbí y de Calella, que tenemos a nuestra derecha.
Pasado el puente de la Riera, construcción monumental que salva el arroyo del Capaspre, enseguida entramos en el paseo de Manuel Puigvert. Seguimos el ancho paseo con cuatro líneas de platanos que nos hacen sombra en verano y, pasado el cementerio y el club náutico, giramos a la izquierda y abandonamos la costa por debajo de la vía del tren. Seguimos a la izquierda la calle Anselm Clavé y a la derecha la calle Cervantes hasta la plaza Catalunya. Continuamos por la calle Bruguera, giramos a la izquierda para Costa Fornaguera y a la derecha por Bisbe Sivilla. Salimos a la plaza del Ayuntamiento, giramos a la izquierda por la calle Bartrina, a la izquierda por la calle Jovara (capilla de Sant Quirze y Santa Júlia) y a la izquierda por la calle Romaní. Llegamos a la plaza de la Iglesia, cogemos Bisbe Sivilla, cruzamos la plaza del Ayuntamiento y la plaza Pekinaire, giramos a la derecha por la calle Barcelona, a la derecha por Riera Capaspre y continuamos recto hasta una rotonda. Tomamos la N-II a la izquierda en dirección a Barcelona. Unos 300 m más adelante, después de la siguiente rotonda, tomamos un desvío a la derecha que sube hasta un cruce de caminos y continúa hasta la entrada del faro de Calella, que recomendamos visitar. Desde el faro deshacemos el camino hasta el cruce de caminos y ahora nos dirigimos hacia la derecha. Descartamos el camino que sube a Les Torretes y seguimos un callejón que más adelante se transforma en un puente de madera que salva la carretera N-II. Podemos bajar del puente por un paso habilitado para ciclistas. Enseguida llegamos al mirador de la playa de la Roca Grossa, con vistas a esta formación singular que es uno de los emblemas de Calella.
Desde este punto, cruzamos la N-II y llegamos al Camping Roca Grossa.

(Text extret de l'Associació de Càmpings de Barcelona)
Spiaggia

Cala de la Vinyeta

Spiaggia

Cala de Roca Pins

Panorama

Mirador de Lluís Companys

Spiaggia

Platja de Garbí

Spiaggia

Platja Gran

Waypoint

Passeig de Manuel Puigvert

Fermata del treno

Estació de Calella

Spiaggia

Platja del Poblenou

Waypoint

Plaça Catalunya

Sito religioso

Església de Santa Maria i Sant Nocolau

Waypoint

Plaça de l'ajuntament

Waypoint

Far de Calella

Waypoint

Roca Grossa

Spiaggia

Platja de la Cabra

Commenti

    Puoi o a questo percorso