Tempo  4 ore 41 minuti

Coordinate 2014

Uploaded 2 dicembre 2018

Recorded dicembre 2018

-
-
41 m
16 m
0
9,7
19
38,96 km

Visto 38 volte, scaricato 1 volte

vicino Carcaixent, Valencia (España)

El Paraiso és un bar/restaurant que s'esmorza fenomenal. El recomane, el mejar és de qualitat. El pa, la sepia la torrà ... tot molt bé i per acbar un deliciós cremaet.


Paratges naturals
Els Ullals del Riu Verd

El paratge es caracteritza per tractar-se d’una zona humida originada pels brolladors (ullals) del Riu Verd que són la descàrrega en el pla litoral de l’Aqüífer de l’Au, el qual es troba dins del sistema aqüífer del massís del Caroig, en la unitat hidrogeològica de la Plana de València. El Riu Verd és un riu autòcton de la comarca de la Ribera Alta, que després d’11 km desemboca en el Riu Xúquer, al municipi d’Alzira.

El naixement del Riu Verd forma part de la plana costanera en què es troba la comarca de la Ribera alta.

El paratge es troba enclavat entre camps de cítrics i altres fruiters i és determinant la proximitat de l’autovia A7, que transita a escassos metres d’aquest, així com el polígon industrial de Massalavés un poc més enllà; és per açò que, malgrat la seua reduïda superfície i a la forta entropització de l’entorn immediat, esta zona constitueix un reducte en què en part s’ha conservat i intentat recuperar l’aspecte original així com molts dels processos naturals propis d’un aiguamoll.

El paisatge de la zona ve determinat per la seua condició de zona humida, per la suavitat del relleu i a l’amplitud de vistes (àmplia visibilitat), però també per la forta presència d’elements antròpics mencionats anteriorment.

La peculiaritat respecte a l’entorn pròxim ve determinada per la presència d’aigua que possibilita l’existència d’una vegetació característica que destaca sobre la monotonia dels camps de cultiu que predominen en la zona.

El conjunt del paratge presenta així mateix elements cridaners, a més de la vegetació, com és el cas de l’antiga estació de transformació elèctrica (Casa de Màquines), o algunes alqueries en les proximitats que recorden el paisatge tradicional.

http://www.benimodo.es/municipi/paratges-naturals/

Commenti

    You can or this trail