-
-
78 m
9 m
0
1,6
3,1
6,26 km

Visualizzato 60 volte, scaricato 1 volte

vicino a Canet de Mar, Catalunya (España)

(CA)

Apte per a famílies

Pugem des de la riera de Sant Domènech, carrer ple de vida, admirant la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner* i l’Ateneu canetenc. Girem vers el carrer Ample i pugem pel carrer Castanyer fins a la plaça de Macià. Seguim a la dreta fins a topar-nos amb les pintoresques escales del Sant Crist. Reculem uns metres i pugem pel carrer Sant Jaume i el carrer del Gram, que ens condueix fins a la riera Buscarons, eix vertebrador de Canet de Mar.

Remuntem aquest vial veient, més amunt, la fàbrica Jover. Seguim fins a la ronda del Dr. Manresa, que prenem a la dreta. Continuem fins al passeig Nostra Senyora Misericòrdia, que disposa d’una rambla amb doble filera de plataners. Remuntem la rambla fins al final, on veiem el santuari de la Verge de la Misericòrdia, temple d’estil neogòtic però que no desentona en l’entramat modernista canetenc. Si rodegem el santuari per l’esquerra podem accedir al proper restaurant El Santuari, aquest sí d’estil modernista. Reculem i baixem tot el passeig Nostra Senyora Misericòrdia.

Continuem pels carrers Josep Móra, riera dels Lledoners, Sant Benet i plaça de l’Església, que envolta l’església de Sant Pere i Sant Pau. Seguim pel carrer Eusebi Golart i creuem la riera Buscarons. Seguim pel carrer Sant Pere fins que aquest desemboca a una rotonda que agafem a l’esquerra. Baixem per la riera Gavarra fins a la confluència amb la riera de Sant Domènec, punt neuràlgic de Canet, que ja hem vist al principi. Baixem fins a la N-II i, per un pas soterrat, accedim al passeig marítim, situat entre les vies del tren i la platja. Avancem direcció a Calella, descartem un primer pas subterrani i continuem fins a un segon pas subterrani, que ens retorna a l’altra banda de les vies i la carretera.

(ES)

Apto para familias.

Subimos por la riera de Sant Domènech, esta calle llena de vida, admirando la Casa Museo Lluís Domènech i Montaner* y el Ateneu de Canet. Giramos hacia la calle Ample y subimos por la calle Castanyer hasta la plaza de Macià, Seguimos a la derecha hasta topar con las pintorescas escaleras del Sant Crist. Retrocedemos unos metros y subimos por la calle Sant Jaume y la calle del Gram, que nos conduce hasta el arroyo Buscarons, eje vertebrador de Canet de Mar.

Remontamos este vial viendo, más arriba, la fábrica Jover. Seguimos hasta la ronda del Dr. Manresa, que tomamos a la derecha. Continuamos hasta el paseo Nostra Senyora Misericòrdia, que dispone de una rambla con doble hilera de plátanos. Remontamos la rambla hasta el final, donde vemos el santuario de la Verge de la Misericòrdia, templo de estilo neogótico pero que no desentona en el entramado modernista de Canet. Si rodeamos el santuario por la izquierda podemos acceder al próximo restaurante El Santuari, este sí de estilo modernista. Retrocedemos y bajamos todo el paseo Nostra Senyora Misericòrdia.

Continuamos por las calles Josep Mora, arroyo de Lledoners, Sant Benet y plaza de la Església, que rodea la iglesia de Sant Pere i Sant Pau. Seguimos por la calle Eusebi Golart y cruzamos el arroyo Buscarons. Seguimos por la calle Sant Pere hasta que esta desemboca en una rotonda donde giramos a la izquierda. Bajamos por la riera Gavarra hasta la confluencia con el arroyo de Sant Domènec, punto neurálgico de Canet, que ya hemos visto al principio. Bajamos hasta la N-II y, por un paso subterráneo, accedemos al paseo marítimo, situado entre las vías del tren y la playa. Avanzamos en dirección a Calella, descartamos un primer paso subterráneo y continuamos hasta un segundo paso subterráneo, que nos devuelve al otro lado de las vías y la carretera.
Waypoint

Ateneu Canetenc

Waypoint

Església de Sant Pere i Sant Pau

Waypoint

Casa Museu Domènech i Montaner

Waypoint

Estació de Canet de Mar

Waypoint

Platja de Canet

Waypoint

Platja del Pla

Waypoint

Platja de les Roques Blanques

Waypoint

Santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia

Waypoint

Parc de la Misericòrdia

Waypoint

Fàbrica Jover

Commenti

    Puoi o a questo percorso